INDUSTRI

Norske Disruptive Technologies har knapt globale konkurrenter. Nå vil de erobre USA

Det har tatt tid for Disruptive Technologies å levere på visjonene. Det har de klart, og nå skal de store markedene erobres for norsk sensorteknologi.

Gründer, sjefstrateg og finansdirektør Eirik Fossum Færevåg i Disruptive Technologies viser fram de nye sensorene, mens administrerende direktør Bengt Lundberg hoder en neve av de knøttsmå sensorene de har lansert gjennom flere år.
Gründer, sjefstrateg og finansdirektør Eirik Fossum Færevåg i Disruptive Technologies viser fram de nye sensorene, mens administrerende direktør Bengt Lundberg hoder en neve av de knøttsmå sensorene de har lansert gjennom flere år. Foto: Odd Richard Valmot
16. jan. 2022 - 15:00

Flere norske selskaper hadde funnet veien til den noe nedskalerte teknologimessen CES i Las Vegas for å møte kunder og spre kunnskap om produktene. Et av dem var Disruptive Technologies. De benyttet messen til å lansere to nye sensorer som passer inn i deres portefølje av sensorer for bygningskontroll.

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.