Norske IT-selskaper vant gull på CeBIT

3 norske selskaper har fått prisen “European Seal of Exellence in Multimedia”, som deles ut på CeBIT-messen i Hannover kl 14 i dag. Selskapene er COGNIT, Digimaker og Easybits Software.

For tredje gang deler European Multimedia Associations Convention (EMMAC) ut prisen European Seal of Excellence in Multimedia under CeBIT-messen i Hannover. I år er det 41 selskaper fra 13 land som mottar den gjeve utmerkelsen. Blant disse de tre norske. IKT-Norge er EMMACs medlem i Norge.

En jury bestående av en representant for hver av EMMACs medlemmer, plukker ut vinnerne fra en åpen nominasjonsprosess. De fem kriteriene som blir vurdert når vinnerne skal kåres er; innovasjon, brukervennlighet, markedsorientering, samfunnsnyttig og ytelse.

– Våre prisvinnere kjennetegnes ved at de er svært innovative bedrifter som forstår viktigheten av å produsere for et marked. European Seal of Exellence-vinnerne er bedrifter som har vist at de kan markedsføre sine produkter på en god måte, sier generalsekretær Per Morten Hoff i IKT-Norge.

– De norske vinneren representere selskaper som er med på å skape våre fremtidige arbeidsplasser, dette er bedrifter med internasjonalt fokus på alle områder, men som har en kjernekompetanse bygget opp i Norge. Det er slike selskaper som vil skape vekst og innovasjon i årene fremover sier Hoff.

Til toppen