Norske Playstation 2-brukere kobles til nettet i august

Den norske lanseringen av Sony nettjeneste for Playstation 2 vil skje den 13. august i år. Før den tid kan du være med på betatestingen.

Den norske lanseringen av Sony nettjeneste for Playstation 2 vil skje den 13. august i år. Før den tid kan du være med på betatestingen.

Sony Computer Entertainment Europe og Nordisk Film Interactive avslørte i dag flere detaljer om den kommende lanseringen av PlayStation 2 nettverksspill, som altså vil skje den 13. august i år.

    Les også:

For å koble seg opp mot den kommende tjenesten, trenger brukeren selvfølgelig en Playstation 2-enhet, en bredbåndsforbindelse, samt et nettverksadaptersett til spillmaskinen. Veiledende pris for denne nettverkspakken er 319 kroner.

De to første spillene som kommer på markedet i Norge med støtte for nettverksspilling, er Twisted Metal Black Online og SOCOM: US Navy Seals. Prisen vil henholdsvis være 339 kroner og 649 kroner. Sammen med SOCOM: US Navy Seals vil det da bli levert et hodesett for muntlig kommunikasjon med andre spillere.

Senere vil titler som Hardware Online Arena, Destruction Derby Arenas, Gran Turismo 4, EverQuest Online Adventures og This is Football dukker opp som nettverksspill.

Brukere som ønsker å prøve ut nettverksspillene allerede nå, kan - hvis de allerede har PlayStation 2, SOCOM: US Navy Seals samt en bredbåndforbindelse, melde seg som betatester. Dette gjøres ved å fylle ut et skjema på det norske Playstation-nettstedet. De som blir valgt ut vil raskt kunne bestille startpakken fra Playstation online shop på det Playstation-nettstedet. De utvalgte spillerne skal også ved senere anledninger få mulighet til å teste ut spill og programmer før lansering.

Til toppen