Norton 360 i offentlig betaversjon

Symantec har offentliggjort en betaversjon av selskapets sikkerhetstjeneste for forbrukere, Norton 360. Denne kombinerer flere av selskapets tidligere sikkerhets- og optimaliseringsverktøy med nye, automatiserte løsninger for nettbasert sikkerhetskopiering og sikring av transaksjoner via Internett.

Tjenesten skal også bidra til å beskytte brukerne mot trusler som nettbaserte svindelforsøk og identitetstyverier.

- Nå vil vi at flest mulig prøvekjører betaversjonen og gir oss sin tilbakemelding, slik at vi kan finslipe produktet før endelig lansering, sier Hans Peter Østrem i Symantec Norge, i en pressemelding.

Symantec lover at brukerne vil slippe å bli forstyrret av stadige varsler, fordi Norton 360 automatisk skal løse de alle fleste spørsmål om sikkerhet, backup og ytelse i bakgrunnen. Det tilbys også døgnkontinuerlig brukerstøtte via innebygd e-post og chat. Dette gjelder også for betaperioden.

Betaversjonen kan lastes ned fra denne siden. Den krever at brukerne benytter Windows XP og at de avinstallerer andre sikkerhetsløsninger fra systemet. Den endelige utgaven av produktet skal etter planen komme på markedet i mars 2007 - da i flere språkversjoner.

Til toppen