BEDRIFTSTEKNOLOGI

Novonyx innfrir sine løfter

Dette fellesforetaket mellom Netscape og Novell ble opprettet i juni i år, og lovet å bekjentgjøre en plan for når de første produktene skulle komme, innen utgangen av oktober.

Eirik Rossen
30. okt. 1997 - 19:33

Formålet med Novonyx er å få fram Novell-kompatible utgaver av Netscapes SuiteSpot serverprodukter. I første omgang må dette gjøres ved å skrive om serverapplikasjonene som NLM-er - NetWare Loadable Module. Etter hvert som Novell bygger om sin arkitektur til Java, vil Novonyx gjøre tilsvarende endringer.

Applikasjonene skal fra første stund støtte JavaScript og meldingsstandardene SMTP, POP3 og IMAP4. De vil videre kunne integreres med NDS (Novell Directory Services) og med AdminServer, Netscapes felles administrasjonskonsoll for alle SuiteSpot-produkter.

Novonyx har et tett samarbeid med Oracle for å sikre konnektivitet mellom serverapplikasjonene og Oracle-databaser.

Novell-utgaver av tre av serverne i Netscapes SuiteSpot-serie er nå på beta-stadiet: Enterprise, Messaging og FastTrack kjøres hos en begrenset gruppe Novell-kunder, og vil nå markedet innen utgangen av året.

Av de øvrige applikasjonene kommer Calendar, Collabra og Proxy innen midten av 1998, mens Certificate og Compass skal være klare innen utgangen av 1998.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.