KARRIERE

NRK kaprer sjefsutvikler fra P4

Nicolai Flesjø, som har vært utviklingssjef og Internett-ansvarlig i P4, skal nå jobbe med å få NRK på mobil.

Therese Werenskiold
7. juni 2000 - 15:10

P4s utviklingssjef Nicolai Flesjø har sagt opp sin stilling for å begynne i NRK. Han begynte i P4 i som 19-åring, og har nå jobbet i selskapet i syv år.

Om denne stillingen umiddelbart erstattes, er ikke P4s administrerende direktør Hein Espen Hattestad sikker på.

- Vi bygger opp en ny organisasjonsplattform i forbindelse med overgangen til et digitalt mediehus, og vil i denne prosessen se på hvordan vi dekker de ulike funksjonene. Det er imidlertid sikkert at vi skal ha en stab som jobber med utvikling, sier Hattestad til digi.no.

Nicolai Flesjø begynner som prosjektsjef i NRK Telekom fra september. NRK Telekom ble etablert 1. mai i år, og er en del av NRK Futurum. NRK Telekom har planer om å etablere seg som ledende leverandør av innhold til telefonmedier og håndholdt data både på kvalitet og kvantitet, med egne portaler og som leverandør til andre portaleiere.

- Jeg er opptatt av at norske medier skal posisjonere seg i den nye digitale hverdagen. NRK har en unik mulighet til dette med den enorme innholdsproduksjonen, kunnskapen og markedskraften som finnes i organisasjonen. Det har jeg lyst til å være med på, sier Flesjø til digi.no.

- Dessuten har de et glimrende opsjonsprogram, legger han ironisk til.

I en pressemelding uttaler han at vi får dårligere tid til å lese avisen om morgenen, er avhengig av å få lest e-post hver dag, og vi reiser også mye mer. Resultatet blir at forskjellige mobile terminaler blir ekstremt viktige informasjonskilder i fremtiden. - Der skal NRK fortsatt ha det norske folks oppmerksomhet, sier Flesjø.

Hans erfaring med radio, Internett og telefoni, og hvordan disse lar seg kombinere, er gull verdt for NRK.

- Jeg er veldig glad for å få med Flesjø i NRK Telekom, sier programsjef Anne Halvorsen i pressemeldingen.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.