NSA og Phonofile i digitalt samarbeid

NSA og Phonofile i digitalt samarbeid på musikk og kringkasting.

NSA og Phonofile i digitalt samarbeid på musikk og kringkasting.

IT konsulentselskapet NSA (Norske Systemarkitekter) har inngått en strategisk samarbeidsavtale med Phonofile om produksjon, lagring og distribusjon av digitale rettigheter.

Phonofile forvalter rettigheter til digital musikk og utvikler tjenester knyttet til bruk av denne. Selskapet forvalter de digitale rettighetene på vegne av over 100 norske plateselskaper. Selskapet har blant annet utviklet og etablert tjenesten www.musikkonline.no for salg av lydfiler til konsumentmarkedet.

NSA er et konsulent- og driftselskap som har mediabransjen som et av sine satsingområder og der digital innholdsforvaltning er et fokusområde.

”Musikkbransjen er i dag langt fremme på begge områder. I den digitale verden er de teknologiske kravene store og det er derfor viktig å bygge allianser med ledende teknologiselskaper om den rette strategien”, sier adm.dir. Erik Brataas i PHONOFILE.

”Musikk og kringkasting har mange utfordringer innenfor den pågående digitaliseringen, sier administrerende direktør Espen Remman i NSA.

Til toppen