KARRIERE

NTNU-studenter mikser sin egen 'first tuesday'

I kveld er det klart for "Mixer" - NTNU-studentenes arrangement der idéhavere skal kobles med ressurspersoner for å skape grobunn for nye bedrifter.

Therese Werenskiold
4. okt. 2001 - 10:01

Studentorganisasjonen Start NTNU arrangerer Mixer hver måned. Arrangementet kan minne om First Tuesday, og målet er at Mixer skal være en møteplass for alle med interesse for innovasjon og nyskapning i Trondheim.

Studentorganisasjonen satser på kobling mellom idéhavere og kompetanse og ressurser slik at nye bedrifter kan oppstå og eksisterende kan videreutvikles og inspirere andre.

Mixer ønsker å ha en tverrfaglig profil da Start NTNU mener det ofte er det beste grunnlaget for en vellykket bedrift. På tidligere Mixer-arrangement har det vært mellom 100 og 200 påmeldte.

Arrangementet besøkes av representanter fra inkubatorer, advokater, kommuner, Statens Nærings og Distriktsutviklingsfond og investorer, i tillegg til studenter og andre fra universitetsmiljøet i Trondheim.

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.