KORTNYTT

NUUG oppretter epostliste for Unix-stillinger

26. mars 2007 - 08:16

Det er ikke mange arbeidsledige i dagens norske IT-bransje. Det er en god ting for arbeidssøkere på jakt etter jobb, men det er et problem for arbeidsgivere som trenger å ansette flere kompetente personer.

Brukerforeningen Norwegian Unix User Group (NUUG) starter nå opp en e-postliste for Unix- og fri programvarestillinger. Tanken er å gjøre det lettere å finne frem til kvalifisert arbeidskraft og til gode arbeidsgivere.

- Bedrifter og institusjoner har behov for å finne personer som har kompetansen, og samtidig har fagmiljøene etterspurt kanaler for å finne frem til jobbene, skirver NUUG i en pressemelding.

Medlemmene i NUUG har også tatt til orde for å opprette en slik e-postliste.

- I dagens opphetede arbeidsmarked kan det være interessant å vite hva som finnes av jobber relatert til UNIX-lignende systemer, åpne standarder og fri programvare. Hittil har det ikke eksistert et landsdekkende forum for slik informasjon, men det er helt klart behov for et sted å sende slike annonseringer, sier Petter Reinholdtsen, leder i NUUG, i en pressemelding.

Listen vil bli åpent tilgjengelig for alle, men innlegg fra brukere som ikke er forhåndsgodkjente abonnenter vil bli kontrollert av en moderator før de blir lagt ut for å stanse spam.

Interesserte kan sjekke ut listen her.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.