Abonner
MICROSOFT

Ny avtale gir over 20.000 norske bedrifter direkte tilkobling til Azure-plattformen

Stadig mer komplekse Azure-tjenester krever stadig høyere ytelse. Et nytt partnerskap skal gjøre forsinkende kryptering over internett overflødig.

Selv om Globalconnect har egne datasentre kundene sine kan velge, er det ikke til å komme bort ifra at Microsoft har gode produkter kundene våre ønsker, sier produktsjef og sjef for kundekvalitet Martin Højriis Kristensen (til venstre). Her med kollega Sindre Urdal, produksjef for sky og sikkerhet.
Selv om Globalconnect har egne datasentre kundene sine kan velge, er det ikke til å komme bort ifra at Microsoft har gode produkter kundene våre ønsker, sier produktsjef og sjef for kundekvalitet Martin Højriis Kristensen (til venstre). Her med kollega Sindre Urdal, produksjef for sky og sikkerhet. Foto: Globalconnect

En fersk avtale mellom fiber- og datasenterselskapet Globalconnect og Microsoft gjør at Microsoft kommer tettere på den norske bedriftsmarkedet. Avtalen innebærer at Globalconnect, med sitt landsdekkende fibernett, vil tilby private tilkoblinger til Microsoft Azure-plattformen fra hvor som helst i landet. Slik kan alle bedriftene som har et kundeforhold til Globalconnect få Azure-tjenester publisert i sine private nett.