JUSS OG SAMFUNN

Ny bedriftsdatabase på nett

Er du ikke fornøyd med Gule Sider? Prøv DigitalContact. Denne første versjonen som nå ligger på nettet indekserer 1,4 millioner selskaper i hele Skandinavia.

Per Siljubergsåsen
14. sep. 1998 - 15:08

DigitalContact har som formål å tilby et avansert markedsføringsverktøy hvor man kan søke på bedrifter etter langt flere kriterier enn navn og bransje. Tjenesten som nylig ble lagt ut på nettet virker noe foreløpig, men det er fritt frem for alle å prøve om denne versjonen kan være et alternativ til andre bedriftsdatabaser.

Tjenesten har registrert 1,4 millioner selskaper fra hele Skandinavia og denne første versjonen kan således være et alternativ til Gule Sider. Tjenesten har lagt opp til en avansert søkefunksjon, men kun deler at funksjonaliteten er tilgjengelig. Søk på navn går greit. Noen problemer med avanserte søk får man. Søk på omsetning, region og antall ansatte ser ikke ut til å være tilgjengelig foreløpig.

Noen "barnesykdommer" ser databasen ut til å ha. All hjelp er ennå ikke lagt inn. Brukeren tvinges ellers til å bruke "back"-knappen i tjenesten og ikke den i browseren. Men så er vel ikke tjenesten blitt kommersielt lansert ennå.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.