Ny betautgave av Opera 4

Utviklingen av nettleseren Opera 4 går stadig videre. Den femte betautgaven for Windows er nå tilgjengelig.

Utviklingen av nettleseren Opera 4 går stadig videre. Den femte betautgaven for Windows er nå tilgjengelig.

En rask test av Opera Softwares nettleser Opera 4 beta 5 for Windows, tyder ikke på de helt store forskjellene fra tidligere utgaver. Flere feil som vi har opplevd i tidligere betautgaver er fortsatt tilstede. Likevel er det grunn til å tro at den femte betautgaven er noen hakk mer stabil enn de foregående betautgavene som i en rekke tilfeller har tatt med seg hele operativsystemet på undertegnedes maskin slik at omstart av maskinen har vært nødvendig.

Den eneste umiddelbare forskjellen mellom beta 4 og beta 5 er at sistnevnte ikke tillater at brukeren registrerer seg. Dette begrenser bruksperioden til 30 dager, noe som også betyr at neste betautgave bør dukke opp innen den tid.

Opera 4 er uansett en kraftig forbedring i forhold til 3.62-utgaven som selges nå. Derfor kan nedlasting av de nyeste betautgavene forsvares også for brukere som ikke er av gruppen "spesielt interesserte".

Du finner betautgaven på Operas nedlastingsside. digi.no opplevde imidlertid problemer med å laste ned filen ved hjelp av nettlesere. Bruk av et eget FTP-program var det eneste som fungerte.

Til toppen