Ny billigkampanje fra NetCom

I desember starter NetCom en ny billigkampanje på mobiltelefoner. I år er prisen 49 kroner på tre ulike telefoner. Ifølge informasjonsdirektør i NetCom, Per Bjørkun er det denne gangen tre kvalitetstelefoner kunder kan velge i.

I desember starter NetCom en ny billigkampanje på mobiltelefoner. I år er prisen 49 kroner på tre ulike telefoner. Ifølge informasjonsdirektør i NetCom, Per Bjørkun er det denne gangen tre kvalitetstelefoner kunder kan velge i.

Telenor Mobil reduserer sine forhandlerprovisjoner 1. desember, mens NetCom velger å la de samme provisjonene vare året ut. Dermed er det åpnet et vindu i markedet der NetCom vil sette alle kluter til for å sikre seg julekunder, noe heller ikke Bjørkum legger skjul på er selskapets mål.

- I desember får du de billigste mobiltelefonene med abonnement hos Elkjøp og Klart Svar, sier han og legger til at NetCom har lært mye fra sin forrige runde med billigsalg.

I fjor sommer lanserte selskapet nemlig sin mobiltelefon-for-en-krone-kampanje som resulterte i tusenvis av nye kunder - som senere viste seg å ikke være særlig gode kunder. NetCom har brukt det siste året på å kvitte seg av mange av de dårlige kundene fra den gangen. Mange viste seg i ikke bruke mobiltelefonen i hele tatt, og slikt blir det ikke penger av.

Forskjellen nå er at inngangsbilletten er høyere og at forhandlernettet er på plass. Dette håper selskapet skal borge for at kvalitetskundene finner veien til selskapet.

Bjørkum sier at selskapet har forhåpninger til desemberkampanjen, men vil ikke si mer om hva en håper å kunne selge.

11. november satt NetCom med 253.000 kunder, etter en rimelig god oktober som gav 8.000 nye kunder. NetComs uttalte mål er å ha vel 270.000 kunder ved årets utgang. Om den naturlige veksten fortsetter ut året vil målet nås uten ekstraordinære kampanjer. Bjørkum avviser dessuten av desembersalget er en panikkreaksjon.

Etter de siste prisnedsettelsene fra Telenor Mobil som ble varslet tirsdag og NetCom fra torsdag vil nordmenn ved nyttårstider ha to omtrent like alternativer i pris. Tidligere har digi:tele omtalt prisforholdet mellom Telenor Mobil og NetCom som krig. Nå der det mer ut som aktørene justerer prisene ned til konkurrentens nivå. Laveste pris for mobilsamtaler er nå 1,49 for begge selskaper, for de som bruker den dyreste abonnementstypen.

- Vi senker nå prisene en gang til, sier Per Bjørkum. - Selv om det ser ut som vi er like gode så er vi hakket bedre fordi vi har tilbudene som NetCom til NetCom der du betaler 99 øre, samt at du kan ringe hjem til halv pris.

Til toppen