Ny direktør for Microsofts Xboxer

Tony Renstrøm er utnevnt til ny direktør for forretningsområdet Entertainment & Devices i Microsoft Norge.

Tony Renstrøm er utnevnt til ny direktør for forretningsområdet Entertainment & Devices i Microsoft Norge.

Tony Renstrøm (30) blir ansvarlig for Microsofts underholdningsavdeling, som består av fullpakkeprodukter som blant annet Xbox, tastatur og webkameraer.

– Microsoft Entertainment & Devices Division sitter med produkt- og salgsansvaret for samtlige av våre fullpakkeprodukter – altså produkter som selges i fysisk forpakning. Dette inkluderer blant annet Xbox med spill og tilbehør, spill for Windows, mus, tastatur og webkameraer. I tillegg sitter vi med ansvaret for salg og markedsføring av fullpakkeproduktene til Office og Windows som selges i butikker, sier Tony Renstrøm.

Renstrøm har vært i IT-bransjen i over 11 år og har utdannelse innen økonomi og IT. Han har vært ansatt i Microsoft siden 2002, og har tidligere jobbet for Elkjøp og Electronic Arts (EA). Tony Renstrøm kommer fra stillingen som business manager i Microsoft Entertainment & Devices Division.

– Visjonen til Entertainment & Devices er å bli en integrert plattform-divisjon som leverer ”end-to-end” scenarioer. Vi utvikler, markedsfører og selger produkter som setter forbrukere i stand til å lære, ha det gøy og få ting gjort. Vi har gått fra å være en bransje som ble sett på som useriøs og av liten betydning, til å bli en betydelig industri som sidestilles med både musikk, film og annen underholdning, understreker Renstrøm.

Til toppen