Ny direktør i Lyse Tele

Eirik Gundegjerde overtar etter Toril Nag som administrerende direktør i Lyse Tele.

Eirik Gundegjerde overtar etter Toril Nag som administrerende direktør i Lyse Tele.

Eirik Gundegjerde er ansatt som ny telekomdirektør/administrerende direktør i Lyse Tele. Han begynner i stillingen 1. januar 2006, og går inn i konsernledelsen i Lyse. Gundegjerde overtar stillingen etter Toril Nag som skal tiltre en ledende stilling innen bank/finans.

Gundegjerde kommer fra stillingen som utviklingssjef i Lyse Tele, der han leder den teknisk avdelingen for bredbåndstjenestene. Avdelingen har ansvar for en framtidsrettet og kostnadseffektiv produksjon av bredbåndstjenester, og Gundegjerde har ansvar for hele produktsyklusen fra vurdering av løsninger til gjennomføring og drift.

Gundegjerde er 44 år. Han har utdannelse fra Høyskolesenteret i Rogaland som ingeniør innenfor automatisering, og påbygg sivilingeniør innen informatikk. Han har bred arbeidserfaring innenfor IT og telekommunikasjon. Gundegjerde har tidligere ledet dataavdelingen i Lyse Kraft gjennom mange år. Han har vært med å etablere og utvikle ElTele Rogaland og hatt sentrale lederstillinger innenfor flere forretningsområder i Song Networks, også nordisk. Gundegjerde har siden etableringen av Lyse Tele hatt ansvaret for flere områder i selskapet, nå teknisk drift og utvikling.

Til toppen