Ny HTC-mobil med dobbelt tastatur

HTC kommer snart med en smarttelefon som skal være spesielt egnet for hurtig tasting

Ny HTC-mobil med dobbelt tastatur

HTC kommer snart med en smarttelefon som skal være spesielt egnet for hurtig tasting

HTC kunngjorde i dag at selskapet i slutten av september skal slippe den nye S740-modellen på markedet. Mobilen er utstyrt både med et tradisjonelt numerisk tastatur i tillegg til et utskyvbart QWERTY-tastatur.

- ”One size fits all” stemmer ikke og HTC S740 vil spille en viktig rolle i å utvide vår voksende portefølje av mobiltelefoner, sier Peter Frølund, HTCs salgssjef for Norden og Baltikum, i en pressemelding.

S740 skal være basert på designet til HTCs toppmodell, Touch Diamond. Den måler 116,3 x 43,4 x 16,3 millimeter, har en 2,4 tommers QVGA-skjerm med LED-basert bakgrunnsbelysning, og veier 140 gram.

Mobilen støtter dataoverføring via mobilnettet med blant annet Edge, 3g og HSDPA. Maksimal, teoretisk nedlastingshastighet er 7,2 megabits per sekund. Opplastingshastigheten er begrenset til 384 kilobits per sekund.

På programvaresiden er mobilen utstyrt med Windows Mobile 6.1 Standard og applikasjoner som Google Maps, lynmeldingsprogram og RSS-leser.

S740 er basert på brikkesettet Qualcomm MSM7225 som er klokket til 528 MHz og 256 megabytes RAM. Den innebygde lagringsplassen er på 256 MB, i tillegg støtter mobilen minnekort av typen microSD. Mobilen har innebygd GPS-mottaker med støtte for Assisted GPS (AGPS). Dessuten støtter den Bluetooth 2.0 med EDR og WLAN.

HTC S740
HTC S740

Det innebygde kameraet har en oppløsning på 3,2 megapiksler og leveres med fast fokus.

Ifølge HTC har S740 en taletid på opptil 380 minutter med og en standbytid på opptil 280 timer med GSM. Med 3G (WCDMA) økes standbytiden til 400 timer, mens taletiden reduseres til maksimalt 320 minutter.

    Les også:

Til toppen