Ny Icon-topp skal koordinere datterselskapene

Frederic Rudbäck er ansatt som driftsansvarlig i Icon Medialab International. Han kommer fra en toppjobb i den svenske avisen Finanstidningen.

Frederic Rudbäck er ansatt som driftsansvarlig i Icon Medialab International. Han kommer fra en toppjobb i den svenske avisen Finanstidningen.

Frederic Rudbäck vil i sin nye stilling få hovedansvar for å koordinere arbeidsmetoder og prosesser for Icons globale kontornettverk.

Informasjonsdirektør i Icon Medialab International, Helga Baagøe, forteller at selskapet har valgt å flytte hele konsernledelsen til Brüssel. Dette er rett og slett fordi Brüssel ligger "i midten".

Hun forteller videre at konsernsjef Ulf Dahlsten holder på å bygge en ordentlig organisasjon med enhetlig struktur og strategi. Selskapet har vokst raskt; fra null til 1000 personer på tre år.

- Derfor er det nå opprettet en ny stilling, som skal bistå Dahlsten med å sørge for at alle Icons datterselskaper skal koordineres. Selskapene skal jobbe etter samme metoder og prosesser, det skal sørges for en enhetlig og høy kvalitet. Kundene skal møte samme profesjonalitet uansett hvilket av Icons kontorer de oppsøker, sier Baagøe.

Denne stillingen har Frederic Rudbäck fått, og han kommer til å jobbe i Stockholm inntil videre. Rudbäck kommer fra jobben som administrerende direktør i den svenske avisen Finanstidningen, som ifølge pressemeldingen har opplevd rask suksess under Rudbäcks ledelse.

Til toppen