BEDRIFTSTEKNOLOGI

Ny infosjef i Alcatel

Hege Christin Mikkelsen (31) er tilsatt til leder av den nyopprettede avdelingen for kommunikasjon i Alcatel Telecom Norway. Hun har siden 1997 hatt ulike oppgaver innen markedsføring i selskapet.

Frode Eriksen
20. okt. 2000 - 10:17

Hege C. Mikkelsen har sin utdannelse fra Norges Markedshøyskole, med spesialisering innen internasjonal markedsføring og har i tillegg grunnfag i statsvitenskap.

Hun er den første i Alcatel STK-konsernet som bærer tittelen kommunikasjonssjef, noe hun vil skal signalisere toveis kommunikasjon og samtidig større fokusering på markedskommunikasjon enn i en tradisjonell informasjonsavdeling, skriver selskapet i en pressemelding.

- En viktig oppgave blir å støtte opp under Alcatels Internett-signatur - "Architects of an Internet World, sier Hege Mikkelsen.

- Vi skal synliggjøre for all verden at vi har utviklet oss fra å være en tradisjonell telecom-leverandør til å bli en leverandør av avanserte Internett-løsninger. Kommunikasjonen og samarbeidet med kunden vil bli høyt prioritert, og vi har en viktig jobb å gjøre mot rekrutteringsmarkedet, mot pressen og selvfølgelig internt i selskapet.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.