KORTNYTT

Ny kontrakt til EDB

15. apr. 2004 - 08:41

Sparebanken Pluss har inngått avtale med EDB Business Partner som skal levere produktløsninger og driftstjenester for bankens virksomhet. Avtalen gjelder fra april 2004 til og med mars 2009, og har en kontraktsverdi på omlag 105 millioner norske kroner.

Sparebanken Pluss viderefører med dette sitt kundeforhold med EDB og inngår en individuell avtale om applikasjons- og driftstjenester for eksisterende og nye bankløsninger, heter det i en pressemelding.

- Vi ønsker å videreføre vårt langsiktige kundeforhold med EDB som med sine produkter danner basis for vår bankvirksomhet. Avtalen åpner for videre strategisk samarbeid om utvikling av nye produkter, sier administrerende direktør Stein A. Hannevik i Sparebanken Pluss.

EDB Bank & Finans leverer en portefølje av bankapplikasjoner og driftstjenester med nødvendig infrastruktur for bankens basis forretningsvirksomhet og distribusjonskanaler. Avtalen omfatter også kjøp av nye løsninger for smartkort som møter internasjonale krav, og nettbaserte lån- og kredittløsninger for bankens kunder integrert med kundebehandlerløsninger.

I tillegg kjøper Sparebanken Pluss nye løsninger som bidrar til å utvide nettbanken med fondshandel og nye nettjenester til person- og bedriftsmarkedet. Sparebanken Pluss har også inngått opsjonsavtale for kjøp av nye låne- og kredittløsninger.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.