BEDRIFTSTEKNOLOGI

Ny leder i SAS Institute Norge

Ved årsskiftet blir Olav Kalve (bilde) fra IFS Norge administrerende direktør i SAS Institute Norge etter Mikael Hagström som klatrer oppover i SAS Institute Europa.

29. nov. 2000 - 01:40

Kalve er 45 år gammel og både maskiningeniør og bedriftsøkonom av utdannelse. Etter ni år i Intergraph kom han til Skrivervik Data i 1994 som salgsdisponent. Etter fire år gikk han over til IFS Norge der han de siste atten månedene har ledet oppbyggingen av IFSs globale satsning på forsvar og flyindustri. Det endte med at han satt i London med ansvar for en enhet på 200 personer.

Hagström vil få et "overordnet ansvar for SAS Institutes satsning i deler av Europa, inklusive Norge", heter det i en pressemelding.

SAS Institute er verdens største privateide programvareselskap med en omsetning i overkant av en milliard dollar i fjor. Det har utvidet sin satsning innen statistikk og beslutningsstøttesystemer, og leverer produkter innen blant annet kundehåndtering, balansert målstyring og datavarehus. Et viktig slagord for selskapet er "e-intelligence". I Norge er det 60 medarbeidere og en årsomsetning (1999) på 87 millioner kroner.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra