Ny leder klar i Datametrix

Eivind Hauglie-Hanssen overtar roret.

Ny leder klar i Datametrix
Eivind Hauglie-Hanssen er ansatt som administrerende direktør i Datametrix. Bilde: Mobizz

I november i fjor gikk Svein Lerkerød av som administrerende direktør i Datametrix, en stilling han hadde hatt i 19 år. Siden da har salgsdirektør Jostein Kirkerød fungert som midlertidig toppsjef.

Men i går ettermiddag kunngjorde selskapet at erstatteren er klar. Ny administrerende direktør er Eivind Hauglie-Hanssen (48), som kommer fra stillingen som daglig leder i kommunikasjons- og mobilutstyrsleverandøren Mobizz – en stilling han har hatt siden 2012.

Ifølge Datametrix har han tidligere hatt ulike lederstillinger i Intelecom Group og Nexans Distribusjon.

– Jeg er både stolt og ydmyk over å få jobbe med en svært kompetent organisasjon. Datametrix har hatt eventyrlig vekst de siste årene, og jeg går til jobben med stor respekt for det arbeidet som er gjort for å posisjonere Datametrix i et krevende marked, sier Hauglie-Hanssen i en pressemelding.

Styreleder i Datametrix, Marina Lønning, sier hun er glad for at Hauglie-Hanssen har takket ja til stillingen.

– Datametrix skal fortsette å vokse og oppnå en lønnsom vekst, og vi er glade for å ha fått på plass en ny leder. Hauglie-Hanssen har lang erfaring fra IKT-bransjen og de egenskapene som trengs til å lede Datametrix i tiden framover. Jeg ser fram til å samarbeide med ham, sier Lønning.

Hauglie-Hanssen starter i stillingen den 4. februar.

    Les også:

Les mer om:
Kommentarer:

Vi har byttet system for artikkelkommentarer. For å opprette brukerkonto, registrerer du deg med BankID.