TELEKOM

Ny LG-mobil med lynraskt videoopptak

LG Electronics skal komme med en ny kameramobil hvor videoopptaket er høydepunktet.

Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
23. aug. 2007 - 14:31

LG Electronics annonserte i denne uken at selskapet i oktober skal gjøre den nye mobiltelefonen LG Viewty, også kjent under modellbetegnelsen LG-KU990, tilgjengelig på det europeiske markedet.

Selskapet er foreløpig sparsommelig med detaljene, men forteller i en pressemelding at modellen skal bli selskapets flaggskip blant kameramobilene.

Mobilen er utstyrt med et 5,1 megapikslers kamera med støtte for blant annet manuell fokusering og bildestabilisering. Den skal dessuten være den første kameramobilen i verden som støtter videoopptak med 120 bilder per sekund.

Bilde- og videomaterialet skal kunne redigeres direkte i mobilen og skal dessuten enkelt kunne overføres direkte til blant annet Youtube.

    Les også:

Mobilen er tydelig en videreutvikling av dagens Prada-modell og har dermed trykkfølsom skjerm og få taster. Uoffisielle kilder forteller videre at skjermen har en oppløsning på 240 x 400 punkter. Ifølge de samme kildene skal mobilen støtte nedlastingsteknologien HSDPA og ha 170 MB internt minne. Den skal også støtte microSD-kort.

Mobilen skal ha FM-radio og støtte for Edge og Bluetooth. Veksten skal være 112 gram, mens dimensjonene antagelig blir 103,5 x 54,4 x 14,8 mm.

LG Viewty skal vises offentlig for første gang den 31. august under IFA-messen i Berlin.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.