FORBRUKERTEKNOLOGI

Ny løfter om Neonode-mobil

Svenske Neonode har kommet med nye antydninger om når selskapets mobiltelefon vil bli klar

Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
4. mars 2004 - 09:41

Det har lenge vært stille rundt svenske Neonode, som fram til i fjor vår hadde greid å forhåndsselge mer enn 20.000 av selskapets første mobiltelefonprodukt, som ennå ikke er blitt produsert. Den siste meldingene fra selskapet kom i mai i fjor. Da gikk selskapet ut med at det ikke kunne love noen konkret lanseringsdato for mobiltelefonen N1.

Kundene ble lovet en telefon med kamera, USB-port, MP3-spiller og støtte for Java-spill og eksterne minnekort. Mye av dette var spennende nyheter da telefonen ble annonsert våren 2002, men er langt vanligere i dag. Telefonen blir dermed langt fra så unik som den så ut til å kunne bli hvis den hadde kommet i salg sommeren 2002, som det først ble lovet.

Nå har Magnus Goertz, administrerende direktør i Neonode, kommet med ny tidsfrist for lanseringen.

- Vi kommer til å slippe den innen sommeren, sier Goertz til Mobil.se. Han forteller videre at det nå pågår diskusjoner med samarbeidspartnere i forbindelse med salget av telefonen.

Telefonen er også blitt oppgradert. Ifølge Mobil.se skal både prosessorhastigheten og det interne minnet ha blitt fordoblet. Prosessorens klokkehastighet vil dermed være 260 MHz og minnet skal være på 32 MB.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.