BEDRIFTSTEKNOLOGI

Ny Mamut gir bedre nettbutikk

Mamut har sluppet en ny versjon av sin ERP-samling som blant annet gir en bedre nettbutikk.

25. aug. 2005 - 12:27

Mamut, med Eilert Hanoa i spissen, lanserte i dag en ny versjon av sin Business Software, selskapets samlepakker for mindre bedrifter. Mamuts tre forskjellige samlepakker med systemer for blant annet økonomi, salg og kunde-systemer er populær i blant små og mellomstore bedrifter. Mamut er markedsleder på ERP i Norge – når man teller antall brukere.

For Mamut forteller nå at selskapet har rundet 100.000 brukere på sine systemer. I tillegg til Norge selger Mamut sine løsninger i England, Nederland, Sverige, Irland og Danmark.

Mamut Business Software oppgraderer alle tre samlingene, men det er den mest avanserte Enterprise-versjonen som får alle nyhetene. Versjon 10 inneholder en rekke nyheter og mer enn 500 forbedringer. Her er listen over de viktigste nyhetene:

En utvidet timeregistreringsmodul gir mulighet for regenerering av timelinjer, fleksible brukerinnstillinger, nye rapporter og timeregistrering direkte fra kontakt- eller aktivitetsmodulene.

Kontaktpersonoppfølging er blitt en egen modul og alle aktiviteter kan knyttes til en person. Programmene har også fått større muligheter for å skreddersy skjermbilder og menyer samt bedre koblinger til Word.

Internettmodulen inneholder blant annet varianthåndtering i nettbutikken, muligheter for å yte ekstra kundeservice gjennom lagerstatus på det enkelte produkt, samt nye designmuligheter.

Innkjøpsmodulen har fått nye rutiner for kreditering av innkjøp og vareretur og støtter nå strekkoder.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.