KORTNYTT

Ny maskinvare for videoredigering

Pinnacle Systems har lansert tre nye USB-baserte produkter for videoredigering og tv-opptak.

Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
12. mai 2004 - 13:49

Alle de tre videoproduktene Pinnacle nå har lansert, er eksterne enheter som kobles til en datamaskin via Hi-Speed USB 2.0. Dette gir en overføringshastighet på inntil 480 Mb/s. De tre produktene skal ikke være kompatible med eldre USB 1.1-grensesnitt.

Dazzle Digital Video Creator (DVC) 90 er et tilbehør for å koble sammen et videokamera og en datamaskin for å bearbeide videoopptakene på maskinen. Enheten henter inn og spiller av høykvalitetsvideo i fullskjermsmodus.

Programvaren Pinnacle Studio QuickStart følger med. Dette gir brukeren muligheten til å lage effekter, sceneoverganger og interaktive menyer. Sluttresultatet kan lagres på VCD, SVCD, DVD eller som video tilpasset weboverføring. Veiledende pris er 849 kroner.

Studio MovieBox Deluxe er en enhet som gjør det mulig å koble alle analoge og digitale videokamera til datamaskinen. Enheten er utstyrt med analog inn- og utgang, samt Firewire-kontakt. Brukeren skal gis full kontroll over videokameraet via programvaren Studio 0. I tillegg følger effektprogramvaren Hollywood FX Plus med. Maskinvaren skal være designet av Ferdinand A. Porsche. Prisen er satt til 2699 kroner.

Det tredje produktet Pinnacle har lansert i dag, er PCTV USB2. Dette er en enhet som gjør det mulig å se på og spille inn tv-programmer på en USB 2.0-utstyrt PC. Maskinvaren har støtte for Vision PVR-funksjonen, som gjør det mulig å pause, spille av på nytt og spille tilbake direkteoverførte tv-program. Enheten har selvfølgelig en innebygd tv-mottaker. Veiledende pris i Norge er 849 kroner.

Alle de tre produktene skal allerede kunne kjøpes i Norge.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.