Ny Microsoft Norge sjef på plass

Etter en lang jakt er ny Microsoft Norge-sjef på plass. Knut Morten Aasrud kommer fra konkurrenten SAP.

Etter en lang jakt er ny Microsoft Norge-sjef på plass. Knut Morten Aasrud kommer fra konkurrenten SAP.

Etter en lang jakt annonserte Microsoft Norge i ettermiddag at selskapet har funnet en arvtager til Birger Steen som har blitt sjef for Microsoft Russland.

Knut Morten Aasrud (45) er ansatt som ny administrerende direktør i Microsoft Norge.

Knut Morten Aasrud var inntil nylig administrerende direktør for SAP i Sverige. Aasrud har lang erfaring fra IT-bransjen, og har tidligere vært adm. direktør for blant annet SAP i Norge og for Provida ASA, inntil dette ble solgt til Merkantildata i 2001. Knut Morten Aasrud tiltrer posisjonen som administrerende direktør i Microsoft Norge den 3. januar 2005.

- Vi er meget godt fornøyd med ansettelsen av Knut Morten Aasrud, sier Jens Moberg, Microsofts leder for region Vest-Europa. - Aasrud har utmerket seg gjennom sterkt lederskap i SAP i Norge og Sverige, og før dette i flere andre sentrale posisjoner både i Norge og internasjonalt. Han har solid kunnskap og erfaring fra regional ledelse av et internasjonalt selskap.

Birger Steen har vært leder for Microsoft i Norge siden april 2002, og betydelige endringer er gjennomført under hans ledelse. Det norske selskapet er i dag ett av de europeiske datterselskapene som leverer best resultater til morselskapet, etter en sterk utvikling særlig det siste året.

Til toppen