Ny Motorola UMTS-telefon avslørt

FCC, som godkjenner nye mobiltelefoner i USA, har glemt å hemmeligstemple en rapport om Motorola A920.

Ny Motorola UMTS-telefon avslørt

FCC, som godkjenner nye mobiltelefoner i USA, har glemt å hemmeligstemple en rapport om Motorola A920.

Motorola var det første selskapet som viste en UMTS-telefonen. Den har ikke kommet i salg, men nå kommer oppfølgeren, avslører nyhetstjenesten Infosync

FCC, det amerikanske Post- og teletilsynet, skal godkjenne nye mobiltelefoner og har kanskje ved en glipp offentliggjort sin godkjennelse av Motorola A920.

Når telefonen kommer i salg er foreløpig ikke mulig å si, men rapporten som Infosync har funnet avslører hver eneste lille detalj om telefonen.

Designmessig minner telefonen om Sony Ericssons P800 - forsiden av telefonen fylles stort sett med en trykksensitiv skjerm som du også bruker til å slå telefonnummer. Som P800 bruker A920 også Symbian-operativsystemet og inneholder en MP3-spiller.

I USA krever snart myndighetene at alle nye mobiler må inneholde GPS-posisjonering, noe som skal la blålys-etatene finne folk i nød raskere. Men GPS-brikken kan for eksempel også lose deg til nærmeste kafé.

Som alle UMTS-mobiler har A920 også et digitalt videokamera (det sorte øyet øverst, midt på telefonen). For overføring og kommunikasjon har telefonen i tillegg til UMTS også trebånds GSM, støtte for MMS-meldinger og GPRS dataoverføring.

For å lagre data har A920 en SD Card-plass og en USB-plugg.

Her kan du lese en full gjennomgang av A920 på FCCs hjemmesider

Til toppen