DIGITALISERING OG OFFENTLIG IT

Ny nasjonal digitaliseringsstrategi: Her er de første innspillene

Norsk IT-bransje var representert ved en rekke aktører under det første innspillsmøtet for arbeidet med regjeringens nye digitaliseringsstrategi i Oslo fredag.

Både norske og internasjonale aktører fra IT-bransjen deltok under det første innspillsmøte om ny nasjonal digitaliseringsstrategi. Her ser vi representanter fra i alle fall Tieotevry, Meta Norge, Atea, Microsoft Norge og Netcompany. Helt til venstre sitter statssekretær Gunn Karin Gjul (Ap) i Kommunal- og distriktsdepartementet. Til høyre sitter andre representanter for departementet.
Både norske og internasjonale aktører fra IT-bransjen deltok under det første innspillsmøte om ny nasjonal digitaliseringsstrategi. Her ser vi representanter fra i alle fall Tieotevry, Meta Norge, Atea, Microsoft Norge og Netcompany. Helt til venstre sitter statssekretær Gunn Karin Gjul (Ap) i Kommunal- og distriktsdepartementet. Til høyre sitter andre representanter for departementet. Foto: Are Thunes Samsonsen
Heidi SævoldHeidi SævoldJournalist
15. sep. 2023 - 14:05

Fredag ettermiddag deltok en rekke aktører i næringsliv og offentlig sektor på det første innspillsmøtet for regjeringens arbeid med ny nasjonal digitaliseringsstrategi hos Computas i Oslo.

Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.