Ny nett-redaktør til Dagbladet på nett

Esten Sæther blir ny redaktør og daglig leder for Dagbladets nettutgave. Sæther er en av veteranene i Dagbladet og har jobbet i de aller fleste av avisens avdelinger.

Esten Sæther skal bli ny sjefsredaktør for Dagblad på nett. Han overtar stolen etter Arne H. Krumsvik, som nå skal lede Dagbladets nettsatsning, dbMedialab på heltid.

Esten sier til digi.no at han ser frem til å begynne med nettavisen til Dagbladet, og at han kommer til å styrke innholdet ytterligere. - Folk kommer til Dagbladet på nettet fordi de vet at der er det ferske nyheter. Og nyhetene skal ligge som grunnlag, samtidig som vi skal ha en helhetlig profil på produktet, sier Sæther til digi.no.

- Dagbladet får mye pepper på grunn av "puppe-bildene." Kommer de til fortsatt å være der siden de opplagt tiltrekker mange flere klikk enn trivielle nyheter ?

- Vi tenker på hvor mange lesere vi har, ikke hvor mange klikk sakene får. Gjennom å presentere gode nyheter som også gjenspeiler Dagbladets profil tror jeg at nettutgaven blir godt lest, sier Sæther til digi.no.

Til toppen