RESULTATERFINANS

Ny nettbank lokker med gratis kredittkort

Etter en vellykket emisjon åpner Bankia Bank snart for nye kunder. Målgruppen den nye nettbanken henvender seg til er personer mellom 20 og 49 år med ordnet økonomi.

Therese Werenskiold
27. juni 2001 - 14:24

- Vi skal ikke være en bank i tradisjonell forstand, men skal spesialisere oss på produkter og tjenester der vi har et konkurransemessig fortrinn. Vi ønsker å komme den gebyrtrette bankkunden i møte og omgjøre deler av det norske bankmarkedet til et kjøpers marked, skriver Bankia Bank i en melding til pressen.

Banken fikk konsesjon til å drive forretningsbankvirksomhet 18 mai i år.

Bankia-sjef Christina Åhlander sier i meldingen at bakgrunnen for å etablere en ny forretningsbank i Norge med hovedfokus på kredittkortvirksomhet og spareprodukter, er den eksisterende og forventede markedsutviklingen innenfor finansindustrien.

- Bankia Bank skal være en nisjebank som i hovedsak er rettet mot privatkundemarkedet. Våre produkter, blant annet internasjonale kredittkort, skal tilbys med svært konkurransedyktige betingelser, sier hun.

Med svært konkurransedyktige betingelser, mener hun blant annet at man med deres kredittkort kan låne penger gratis i opptil seks uker.

Ifølge Dagbladet.no tilbyr banken Norges desidert mest gunstige kredittkort: Ingen årsgebyr, ingen bruksgebyr og en kredittrente på 19,9 prosent. Dessuten følger en gratis reiseforsikring med på kjøpet.

Man kan allerede nå søke om kredittkort på gebyrfri.no, men selve banken 'åpner' ikke før 15. juli eller deromkring.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.