Ny Nokia-telefon med kamera avslørt

Her er kamera-telefonen Nokia skal lansere fredag.

Nokia skal avholde pressekonferanse i morgen, fredag, der man trolig lanserer flere telefoner. Men toppmodellen er allerede avslørt. Ifølge det svenske nyhetsbrevet Telekom Online skal Nokia lansere '3650', en modell som minner om dagens kamera-telefon 7650.


Prisen er ukjent, men 3650 har det aller meste. I tillegg har telefonen kamera, fargeskjerm, MMS, bluetooth, trippelbånd, Java og GPRS, pluss Real-programvare for å spille av video. Dette blir den andre telefonen hvor Nokia bruker det avanserte Symbian-operativsystemet.

Alle disse funksjonene setter kanskje et spørsmålstegn om hvor mye billigere 3650 kan bli, men 3000-serien indikerer at det er snakk om en ungdomsmodell og at prisen derfor må være betydelig lavere enn på 7650.

Den helt uvanlige designen, med alle knappene på en sølvfarget skive, støtter denne spekulasjonen om en ungdomstelefon. Skal man selge en telefon til ungdommer, er det vanskelige å se at det koster mye over 4000 kroner.

Telefonen skal komme i salg i første kvartalet til neste år. Ifølge Telekom Online er 3650 mindre enn 7650. Den nye telefonen er 130x57x26 millimeter stor.

Til toppen