BEDRIFTSTEKNOLOGI

Ny norsk aksessleverandør

Virtual City heter norges ferskeste aksessleverandør. For en engangsavgift på 800 kroner tilbyr selskapet fri adgang til Internett.

Eirik Flaa
27. des. 1996 - 16:40

Det nye selskapet, som foreløpig består kun tre fast ansatte, vil satse på privatkunder uten behov for stor serverplass.

- Disse kundene er melkekuer for de store aksessleverandørene, sier Anne Weimoth, som blandt annet vil ha som oppgave å være trioens ansikt utad. Hun understreker at kostnadene ved å opprettholde aksesstilgang for denne typen kunder nærmest er lik null.

- Eneste kostnaden for oss er å kjøpe inn servere og modemer. Dette er engangsinvesteringer, sier Weimoth, som også lover at ventetiden for kundene vil bli langt laver hos Virtual City enn hos konkurrentene.

- Vi har satt en grense på maksimalt 8 kunder per modem. Dette er langt lavere enn våre konkurrenter, sier hun, og legger til at etterspørselen etter et slikt alternativ er stort.

-I løpet av etpar uker regner vi med å sette i drift den første blokka på 2000 kunder. Hvordan det går videre er vanskelig å si, men vi antar at tilbudet vil bli oppfattet som attraktivt i et marked som allerede er ganske konsentrert, sier Weimoth som til tross for den relativt magre staben også lover fremtidige kunder god service.

- Vi har en ingeniør som vil være tilgjengelig i startfasen. I tillegg vil vi etterhvert opprette et system der kunder kan bistå hverandre, avslutter Weimoth.

Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.