BEDRIFTSTEKNOLOGI

Ny norsk aksessleverandør

Virtual City heter norges ferskeste aksessleverandør. For en engangsavgift på 800 kroner tilbyr selskapet fri adgang til Internett.

Eirik Flaa
27. des. 1996 - 16:40

Det nye selskapet, som foreløpig består kun tre fast ansatte, vil satse på privatkunder uten behov for stor serverplass.

- Disse kundene er melkekuer for de store aksessleverandørene, sier Anne Weimoth, som blandt annet vil ha som oppgave å være trioens ansikt utad. Hun understreker at kostnadene ved å opprettholde aksesstilgang for denne typen kunder nærmest er lik null.

- Eneste kostnaden for oss er å kjøpe inn servere og modemer. Dette er engangsinvesteringer, sier Weimoth, som også lover at ventetiden for kundene vil bli langt laver hos Virtual City enn hos konkurrentene.

- Vi har satt en grense på maksimalt 8 kunder per modem. Dette er langt lavere enn våre konkurrenter, sier hun, og legger til at etterspørselen etter et slikt alternativ er stort.

-I løpet av etpar uker regner vi med å sette i drift den første blokka på 2000 kunder. Hvordan det går videre er vanskelig å si, men vi antar at tilbudet vil bli oppfattet som attraktivt i et marked som allerede er ganske konsentrert, sier Weimoth som til tross for den relativt magre staben også lover fremtidige kunder god service.

- Vi har en ingeniør som vil være tilgjengelig i startfasen. I tillegg vil vi etterhvert opprette et system der kunder kan bistå hverandre, avslutter Weimoth.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.