BEDRIFTSTEKNOLOGI

Ny norsk gadgetbutikk med mye rart

En ny norsk nettbutikk har spesialisert seg på gadgets. Hva med et USB-drevet miniakvarie?

27. mai 2005 - 15:01

Gadgets gale gutter og jenter får endelig muligheten til å kjøpe gadgets på en

norsk nettside.

Utvalget av små og stor varer for særlig IT-interesserte er stort. Hva med et miniakvarie med plastfisker du kan koble til USBporten din? Eller et flott persisk teppe i mus-matte-størrelse? Du får også kjøpt den berømte USBdrevne kaffekoppen på den nye nettbutikken.

Missgadget og www.missgadget.no eies og drives av Linn Mari Schreuder, som i en pressemelding hevder å være den eneste kvinnen som eier gadgets butikk i Europa. Hun har et tett samarbeid med noen av Europas største gadgetsdistributører.

Stavangerbutikken Miss Gadget er en fysisk gadgetsbutikk lansert 1 mai og kan være Norges første nettbutikk for gadgets.

- I utlandet tar folk helt av på gadgets. Her i Norge er markedet litt tregere, men det er på vei opp, sier Linn Mari Schreuder, daglig leder i Miss Gadget.

Butikken tilbyr alt fra akvarier med forhistorisk fisk til biler som svever av seg selv og Norges dyreste og mest ekslusive pokerkort i børstet stål.

Normalt er gadgets en mannegreie. Men Miss Gadget ønsker også å trekke til seg kvinner.

-Alle gutter elsker alt som heter dingser. Men jeg tror jenter og gutter liker mye av de samme tingene. Derfor heter butikken Miss Gadget, for å lokke jentene også til butikken, forklarer Schreuder.

Her finner du siden missgadget.no

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.