MOBIL

Ny operatør i bedriftsmarkedet

Staples Connect planlegger storsatsing på det norske markedet til høsten.

Staples Connect vil fri til norske småbedrifter med enklere mobilhold.
Staples Connect vil fri til norske småbedrifter med enklere mobilhold. Bilde: iStockphoto / 13830923
Ida OftebroIda OftebroRedaktør for Digi.no og Inside Telecom
15. mars 2018 - 08:18

Systemleverandøren Staples Connect, som springer ut fra kontorutstyrsleverandøren Staples, planlegger å legge mobil konnektivitet og telefoner inn i sin produktportefølje mot det norske markedet.

Staples Connect markedsfører seg i dag som en merkeuavhengig leverandør av komplette IT-miljøer, inkludert sikkerhetskopiering, skytjenester og nettverk, samt dokumenthåndtering og visuell kommunikasjon via tavler og digitale skilt, eksempelvis.  

I Sverige har Staples Connect nylig utvidet sin tjenesteportefølje med en tjeneste der bedrifter kan leie mobiltelefoner. Tilbudet er rettet mot alle bedrifter, også de minste, med bare én eller to ansatte.

Staples Connect til «mobil som tjeneste» omfatter fire forskjellige pakkeløsninger, og et nedskalert sortiment av Iphone- og Android-telefoner.

Line of Business Specialist Marc Hillander i Staples Connect varsler stsorlansering i det norske markedet til høsten.
Line of Business Specialist Marc Hillander i Staples Connect varsler stsorlansering i det norske markedet til høsten.

– Fordelen er at man alltid har oppdaterte telefoner, enkel administrasjon og kontroll på mobilparken, og at bedriften sparer penger, sier Line of Business Specialist Marc Hillander i Staples Connect.

Ifølge Hillander har Staples Connect så vidt begynt å snuse på det norske markedet, men de planlegger en større satsing til høsten.

Da skal de tilby en full pakke til sine kunder: Sentralbord, mobilabonnement og mobil som tjeneste.

Mener bedriftene kan spare 20 prosent

Staples Connect-tjenesten som er lansert i Sverige inneholder fire nivåer, fra basis-pakken som gir en ny telefon i 24 måneder, til Max Plus, som har fullverdiforsikring med ny telefon dagen etter dersom uhellet skulle være ute.

Hillander regner med at bedriftene kan spare 20 prosent på leieordningen, sammenlignet med å kjøpe og eie sine egne telefoner.

Ved lansering kommer Staples Connect til å samarbeide med sine svenske samarbeidspartnere, Cellip og Soluno, som leverer skytjenester, sentralbord og konnektivitet. Begge disse kan også levere mobiltjenester i Norge. På sikt kan det være aktuelt å knytte seg tettere til Telenor, Telia eller andre operatører sier Hillander til Inside Telecom.

– Våre eksisterende kunder, både forbrukere og Staples Connect-kunder, får store fordeler ved denne ordningen. Vi vil også drive aktivt salg mot nye kunder, men først og fremst gjør denne tjenesten vår produktportefølje mer helhetlig, sier Hillander.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.