Ny oppgraderingsordning for Office 2003

Microsoft gir visse brukere av standardutgave av Office rett til å bruke Professional-utgaven av enkelte av Office 2003-programmene uten ekstra kostnader.

Microsoft gir visse brukere av standardutgave av Office rett til å bruke Professional-utgaven av enkelte av Office 2003-programmene uten ekstra kostnader.

Microsoft gir volumkunder som med såkalt "upgrade protection coverage" for Office Standard Edition, for eksempel Software Assurance, Enterprise Agreement eller Upgrade Advantage, rett til å ta i bruk Office 2003 Professional-utgaven av Excel, Word, PowerPoint og Outlook i stedet for standardutgavene. Dette gjelder kun kunder med oppgraderingsrett som er aktiv en eller annen gang i perioden mellom 1. september 2003 og 31. mars 2004. Kundene får derimot ikke rett til å ta i bruk den andre programvaren som er spesiell for Professional-utgaven av Office 2003, inkludert Access, InfoPath, Publisher og Business Contact Manager.

    Les også:

Flere detaljer finnes i dette dokumentet.

Årsaken til at Microsoft går til dette skrittet, er at forskjellen på produktene de ulike utgavene av Office 2003 er flere enn tidligere antydet.

Vanligvis har den eneste forskjellen mellom Standard- og Professional-utgavene av Office vært utvalget av applikasjoner inkludert i pakken. Men fra og med Office 2003, som kommer senere i år, vil også egenskapene til de enkelte applikasjonene være forskjellig i de to versjonene. Ifølge InfoWorld vil blant annet applikasjonene i Professional-utgaven har støtte for kundedefinerte XML-skjemaer og rettighetsadministrasjon for informasjonen, noe applikasjonene i Standard-utgaven ikke vil ha

Til toppen