BEDRIFTSTEKNOLOGI

Ny Oracle-server for NC

Oracle har lansert Web Application Server 3.0 for Java-baserte nettcomputere. Serveren er bygd rundt Oracles transaksjonskontrollteknologi med et komplett utviklingsmiljø,Web Developer Suite, som lar brukere legge ut forretningsapplikasjoner over intranett, Internett, eller extranett.

Lars Rasmussen
18. mars 1997 - 03:00

Web Application Server 3.0 er hoved produktet i en ny kategori av transaksjonsapplikasjon-servere for Web-basert nettverk-computing. Web-applikasjons-serveren er bygd rundt Oracles anerkjente transaksjonskontrollteknologi med et komplett utviklingsmiljø,Web Developer Suite, for å legge ut seriøse forretningsapplikasjoner over intranett, Internett, eller extranett. Serveren er allerede i bruk av over 5.000 betatestere, og Web Application Server 3.0 er ventet i full kommersiell produksjon neste måned.

- Oracles misjon er å hjelpe bedrifter med å bruke Internett til å forenkle databruk og oppnå konkurransefordeler ved hjelp av Java-baserte klienter, forklarte Beatriz Infante, Oracles sjef for Internett og mediaprodukter, til digi:data.

- Oracle har fokusert på forretningsløsninger de siste 20 årene, og vi vil forsette å benytte vår ekspertise til å gi kundene de beste løsningene. Oracle Web Application Server gir oss en trygg, brukervennlig, og kostnadseffektiv plattform for å utvikle nye applikasjoner samtidig som man ivaretar eksisterende program- og maskinvareinvesteringer, sa Infante.

- Med disse nye produktene er vi godt posisjonert til å øke våre markedsandeler betraktelig, og vi får full nytte av vårt samarbeide med IBM, Sun, og Netscape om den nye network computing-standarden, avsluttet Scott Clawson, markedssjef for serverteknologi i Oracle til digi:data.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.