KARRIERE

Ny PWC-sjef fra nyttår

PricewaterhouseCoopers starter det nye året med ny toppsjef. Samuel DePiazza, som har jobbet i selskapet siden 1973, overtar nå styringen av det verdensomspennende revisjons- og konsulentselskapet etter James Schiro.

Øystein Kvistad
2. jan. 2002 - 10:33

- Jeg ser frem til å ta fatt på de utfordringene som ligger i å lede dette selskapet videre i en verden som er mer skjør, mer politisk og økonomisk turbulent enn det vi har opplevd på mange tiår. Det betyr at kundene våre mer enn noen gang har behov for tjenestene våre i form at risikoanalyser, bistand til verdiskapning og måloppnåelse, sier DePiazza i en pressemelding.

DiPiazza kom til selskapet i 1973 og har vært partner siden 1997. Før han ble utnevnt til toppsjef var han øverste ansvarlig for PricewaterhouseCoopers i USA og styreformann for selskapets USA-partnere.

PricewaterhouseCoopers internasjonale styreformann, Andrew Ratcliffe, uttaler at Samuel DiPiazza er den riktige personen til å leder PricewaterhouseCoopers videre i denne kritiske fasen.

- De økonomiske omgivelsene vi for tiden har rundt oss forutsetter en leder som holder en fast hånd på rattet og som samtidig virker inspirerende på selskapets 150.000 medarbeidere. Det har vi fått i Sam DiPiazza, mener Ratcliffe.

PricewaterhouseCoopers nye toppsjef har utdannelse fra universitetene i Alabama og Huston.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra