SIKKERHET

Ny rapport: Kraftig økning i sikkerhetshendelser i skyen

Tankegangen må endres for å komme problemet i møte, sier Check Points norske sjef Ketil Ore. Han mener bedrifter må fokusere mer på forebygging og mindre på å reagere når angrepet først har skjedd.

Kjetil Ore leder Check Points norske avdeling, og mener bedrifter og organisasjoner må tenke mer preventivt enn reaktivt når det gjelder sikkerhet i skyen.
Kjetil Ore leder Check Points norske avdeling, og mener bedrifter og organisasjoner må tenke mer preventivt enn reaktivt når det gjelder sikkerhet i skyen. Foto: Check Point
Gi bort artikkelen
Kommenter
31. mai 2024 - 09:54
Are Thunes Samsonsen

Har du tips til meg?

Jeg innrømmer det, jeg er både geek og nerd. Min første datamaskin var en C128, og siden dengang har det gått slag i slag. Jeg blir fysisk uvel av å ikke bygge PC regelmessig, og jeg har flere gadgets enn strengt tatt godt er. Takk og lov at jeg jobber et sted der også andre vet verdien av å overklokke et grafikkort og vannkjøle PCen.

Jeg skriver om mye forskjellig innen IT og teknologi, men spesielt forbrukerteknologi, kunstig intelligens, personvern, IT-sikkerhet og innovasjon. Har du informasjon om noe jeg burde skrive om, kontakt meg gjerne:

Tlf/Signal: (+47) 95 25 94 96
E-post: are@digi.no

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.