KARRIERE

Ny redaktør i digi.no

Sigvald Sveinbjørnsson (30) tar over i IT-bransjens nettavis.

Sigvald Sveinbjørnsson blir ny redaktør i digi.no. Han overtar stillingen den 1. juli.
Sigvald Sveinbjørnsson blir ny redaktør i digi.no. Han overtar stillingen den 1. juli. Bilde: Per Ervland
22. mars 2011 - 09:16

Fra 1. juli overtar Sigvald Sveinbjørnsson roret i digi.no.

Sveinbjørnsson kommer fra stillingen som kommunikasjonsrådgiver i JKL Group, og har tidligere bred erfaring fra IT- og næringslivsjournalistikk. Han var blant annet med på oppbyggingen av NA24 som nyhetsredaktør, og har også tidligere jobbet som journalist i digi.no.

Ansettelsen markerer en ytterligere forsterket satsing på det som i dag er Norges i særklasse mest leste publikasjon overfor IT-bransjen.

Digi.no og ITAvisen har til nå hatt felles redaktør i Tore Neset, som nå vil konsentrere sine krefter om ITAvisen.

- Jeg er svært glad for å få Sigvald med på laget. Han er en dyktig og fremtidsrettet medieleder med stor redaksjonell slagkraft, sier Terje Johansen, stedfortredende ansvarlig redaktør og COO i utgiverselskapet Aller Internett.

Sigvald Sveinbjørnsson blir ny redaktør i digi.no. Han overtar stillingen den 1. juli. <i>Bilde: Per Ervland</i>
Sigvald Sveinbjørnsson blir ny redaktør i digi.no. Han overtar stillingen den 1. juli. Bilde: Per Ervland

- Jeg ser frem til å arbeide sammen med noen av landets mest erfarne og dyktige journalister. I femten år har digi.no vært en pioner og ledende innen sitt felt takket være uavhengig og god journalistikk. Det skal bli svært moro å utvikle digi.no videre, sier Sveinbjørnsson.

Aller Internett AS er et heleid datterselskap av Aller Media, og er Norges største nisjepublisist på nett. Aller Internett er Norges ledende leverandør av segmentert markedsføring digitalt. Selskapet utgir foruten digi.no titler som DinSide.no, KK.no, SeHer.no, ITAvisen.no, Lommelegen.no og Topp.no, så vel som å drive mobil virksomhet i Aller Mobil og nettverkssalg gjennom Adlink i Bergen.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.