Ny rekord for flashbasert MP3-spiller

Creatives nyeste. flashminne-baserte MP3-spiller har rekordhøy lagringskapasitet.

Ny rekord for flashbasert MP3-spiller

Creatives nyeste. flashminne-baserte MP3-spiller har rekordhøy lagringskapasitet.

Creative lanserte i går en ny MP3-spiller i Zen-familien som skal kunne leveres med inntil 32 gigabytes med lagringskapasitet. Dette er ny rekord for flashminne-baserte MP3-spillere. Spilleren er dessuten utstyrt med et spor for SD-kort, noe som betyr at lagringskapasiteten kan økes ytterligere.

Spilleren er utstyrt med 2,5 tommer skjerm og kan i tillegg til MP3-formatet, spille av lydformatene WMA, Audible 2, 3 og 4, samt utbeskyttet AAC. Den har også full eller delvis støtte for videoformatene WMV9, MJPEG, MPEG4-SP, DivX 4 og 5, samt XviD.

Spilleren skal kunne kombineres med ulike musikktjenester, inkludert abonnementsordninger. Den har FM-radio, taleopptaker, klokke og alarm. Batterikapasiteten skal være tilstrekkelig til å spille av 30 timer med kontinuerlig musikk, eventuelt 5 timer med kontinuerlig videoavspilling.

Spilleren er på større med et kredittkort, bare tykkere.

Det er utklart når den nye spilleren vil komme på markedet i Europa. Foreløpig er det klart at den kommer i salg i Singapore i midten av desember, og trolig i USA om kort tid.

Prisen i Singapore skal være 550 Singapore dollar, omtrent 2100 kroner.

Til toppen