Ny servicepakke for Visual Studio

Microsoft har lagt ut nok en diger servicepakke til selskapets samling av utviklingsverktøy, Visual Studio 6.0. Oppdateringen skal blant annet gjøre Visual J++ mer kompatibel med Sun Java.

Microsoft har lagt ut nok en diger servicepakke til selskapets samling av utviklingsverktøy, Visual Studio 6.0. Oppdateringen skal blant annet gjøre Visual J++ mer kompatibel med Sun Java.

Microsoft anbefaler alle brukerne av Visual Studio 6.0 (VS 6.0) å hente ned den andre oppdateringen - og feilfiksen til Visual Studio 6.0. Service Pack 2 (SP2) finnes i to varianter, Core og Full. Kun brukere av Visual C++ trenger å hente ned den komplette Full-varianten. Core-utgaven av SP2 skal være tilstrekkelig for de andre brukerne. Full-utgaven inneholder også filene i Core.

SP2 inneholder blant annet de filene til Visual J++ 6.0 som er nødvendig for at verktøyet skal være kompatibelt med Suns definisjon av Java. Det må understrekes at disse filene kun kan brukes sammen med den endelige utgaven av Visual J++ 6.0, samt Visual Studio 30-day Trial Edition. Filene kan ikke brukes sammen med Technology Preview 2, som har fulgt med de fleste av Visual Studio 6.0-pakkene. Brukere av Visual Studio 6.0 som ikke har mottatt den endelige utgaven av Visual J++ 6.0, vil få denne tilsendt hvis de har sendt inn en spesiell kupong som fulgte med i Visual Studio-pakken.

Ellers skal SP2 blant annet fikse problemer som har oppstått med tredjepartsapplikasjoner etter at brukere har installert Visual Studio 6.0. I tillegg inneholder SP2 hele SP1. Det er derfor ikke nødvendig å laste ned SP1 i tillegg.

Core-utgaven av SP2 består av én installasjonsfil på 16 MB. Full-utgaven består av fire installasjonsfiler på til sammen 38,5 MB.

Også en ny utgave av Microsofts Java VM (Virtual Machine) er nå tilgjengelig. Dette er build 3165 og skal være mer kompatibel med årtusenskiftet enn tidligere. Den nye JVM-en kan brukes sammen med Internet Explorer fra og med versjon 3.2.

Pekere til både SP2 for VS 6.0 og den nye JVM-en fra Microsoft finner du i spalten til høyre.

Til toppen