Ny sjef for Apeland

Gry Rohde Nordhus, tidligere informasjonsdirektør i IBM, overtar som daglig leder i PR-byrået Apeland Informasjon. Hun blir dermed en av PR-bransjens ytterst få kvinnelige ledere.

Gry Rohde Nordhus overtar sjefsstolen i Apeland Informasjon etter Ole Christian Apeland. Ole Christian, som har bygget opp selskapet siden 1992, fortsetter som styreleder og vil arbeide med utvikling av selskapet og nye forretningsområder.

Ett år etter at Rohde Nordhus forlot informasjonsdirektør-jobben i IBM for å bli informasjonsrådgiver i Apeland Informasjon, tar hun over ledelsen av selskapet og de 20 ansatte.


Apeland er svært fornøyd - både med den faglige og økonomiske utviklingen selskapet har hatt de siste årene.


- Nå omorganiserer vi for å sikre kvaliteten og utviklingen videre. Til nå har jeg vært hovedeier, styreleder og daglig leder. Nå deler vi medarbeiderne i grupper, vi får en ledergruppe, og jeg frigjør ressurser til utvikling, sier han i en pressemelding.

Torbjørn Steen, Anders Holm og Nils Marius Apeland blir ledere for hver sin del av Apeland Informasjon. I tillegg skal det etableres en egen enhet for
IT-kunder, under ledelse av Rolf Gjertviksten.

Til toppen