Ny sjef forelsket i konseptet

Det lille Ålesund-firmaet NoOffice, som nylig takket nei til 250 millioner kroner fra ivrige investorer, har fått ny sjef. Han heter Kjell Audun Hagen, og er rett og slett forelsket i bedriftens konsept.

Det lille Ålesund-firmaet NoOffice, som nylig takket nei til 250 millioner kroner fra ivrige investorer, har fått ny sjef. Han heter Kjell Audun Hagen, og er rett og slett forelsket i bedriftens konsept.

NoOffice-gründeren Ulrik Jacob Høegh-Krohn takket nylig nei til 250 millioner kroner. Han ville ikke selge seg ut til ivrige investorer, men var (og er) mer opptatt av å skape noe.

Høegh-Krohn og resten av selskapet har brukt seks år på utvikle programmet "NoOffice". Programmet samler store firmaers korrespondanse, kunnskap og

kommunikasjonsverktøy i et program.

Nå har NoOffice fått ny administrerende direktør.

- Jeg har vært "true NoOffice believer" i fire år, helt siden jeg arbeidet med NoOffice i bedriften Vello. Bortsett fra erfaringen jeg allerede har med produktet, er det den mulighetskulturen jeg ser i organisasjonen som gjør at jeg ønsker å jobbe her. Jeg har rett og slett forelsket meg i konseptet, sier den nye NoOffice-sjefen, Kjell Audun Hagen, i en pressemelding.

Hagen, som ikke har noen planer om raske endringer i bedriften, tok fatt på sine nye oppgaver i april. Han tror det er farlig å stille med fastspikrede oppfatninger om hva som skal utrettes i en slik organisasjon, og vil i første omgang bruke tiden til å bli bedre kjent med menneskene i NoOffice.

Han kommer fra stillingen som innkjøpssjef for bedriftene MMC Fodema og MMC Vectura. Opprinnelig er han utdannet ingeniør innen elektronikk, og i tre år bodde han og familien i Finnmark mens han arbeidet for forsvaret.

- Jeg er imponert over Hagens gjennomføringsevne og hans sans for "fair play", sier konsernsjef Høegh-Krohn i pressemeldingen. - Når jeg skulle ansette en mann i direkte linje mellom meg og de ansatte måtte det bli et menneske jeg kan stole på; en som kan behandle folk rettferdig og som samtidig har det rette engasjementet, sier han.

Til toppen