ANALYSER

Ny Sony-mobil klatrer raskt

NetCom med ny toppliste.

20,7 megapikslers stillbildekamera og 4K-oppløsning på videoopptak er egenskaper som kan ha bidratt til at Sony Xperia Z2 går rett inn på fjerde plass på NetComs liste over de mest solgte smartmobilene i mai.
20,7 megapikslers stillbildekamera og 4K-oppløsning på videoopptak er egenskaper som kan ha bidratt til at Sony Xperia Z2 går rett inn på fjerde plass på NetComs liste over de mest solgte smartmobilene i mai. Bilde: Sony
Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
2. juni 2014 - 12:38

NetCom kom i dag med en oversikt over de ti smartmobilene det ble solgt flest av gjennom selskapets salgskanaler i mai.

På de tre første plassene har det ikke skjedd noe siden april, men veteranen iPhone 4S har blitt skjøvet ned fra fjerdeplassen av nykommeren Sony Xperia Z2. Det er særlig kameraegenskapene som trekkes fram når Z2 omtales.

HTC One M8 kom inn på listen i april, men faller allerede fra 7. til 9. plass. Apple iPhone 5C greier derimot å klatre litt igjen, fra 8. til 7. plass. Sony Xperia Z1 har falt ut av listen siden april.

1. (1) Apple iPhone 5S

2. (2) Samsung Galaxy S5

3. (3) Samsung Galaxy S4+

4. (ny) Sony Xperia Z2

5. (4) Apple iPhone 4S

6. (5) Samsung Galaxy Note 3

7. (8) Apple iPhone 5C

8. (6) Sony Xperia Z1 Compact

9. (7) HTC One M8

10. (10) Samsung S4 Active

Tallet i parentes er plasseringen i april. Listen er rangert etter salgsvolum og baserer seg på smarttelefonsalget i 59 NetCom-butikker, på netcom.no, gjennom kundesenteret og hos forhandlere som selger NetCom.

    Les også:

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.