Ny sportsbutikk på nettet

Tirsdag 14. desember åpner en ny sportsbutikk på nettet. Idrettskjendiser som Lasse Kjus, Stine Bruun Kjeldaas, Ronny Johnsen og Henning Berg er inne på eiersiden.

Tirsdag 14. desember åpner en ny sportsbutikk på nettet. Idrettskjendiser som Lasse Kjus, Stine Bruun Kjeldaas, Ronny Johnsen og Henning Berg er inne på eiersiden.

Nettsportsbutikken Sportus finnes allerede i Sverige og Finland, mens Nederland og Norge står for tur.

Jon Roger Bjørbekk, som er daglig leder i norske Sportus, forteller at idrettskjendisene Lasse Kjus, Stine Bruun Kjeldaas, Ronny Johnsen og Henning Berg står for ti prosent av den totale eierinteressen.

- Disse utøverne har tro på konseptet, og vil i tillegg til deler av finansieringen komme med råd til butikkens utvalg av sportsutstyr og tilbehør, forteller han.

Sportus vil ikke konkurrere på pris i første omgang, men heller satse på bredde og nisje-idretter. - Vi vil bygge merkevare på konseptet, og satse på at brukerne hos oss skal få tak i "alt" innen sportsutstyr, tilbehør og konfeksjon, sier Bjørbekk.

I Sverige ble Sportus lansert i begynnelsen av november, og salget er allerede i gang. Bjørbekk legger vekt på at den norske Sportus-butikken skal tilby et nasjonalt konsept hvor brukerne skal kunne finne trauste norske merker, men også innovative nye merker.

Produktene skal leveres på døra, og vilkårene til tilgjengelighet skal være like enten du bor i Oslo eller på Nordkapp.

Han legger til at butikken på sikt vil bygge opp "communities" hvor brukerne kan finne treningstips og nyheter om ulike idrettsutøvere. I tillegg vil det satses på samarbeid med statlige organer for å formidle en sunn livsstil.

Til toppen