Ny Thunderbird forenkler epost-arkiveringen

Ny Thunderbird forenkler epost-arkiveringen

En ny versjon av Thunderbird, Mozillas e-postklient, gir flere nye metoder for å sortere og bla i e-post.

digi.no skrev i går at lanseringen av en ny versjon av Mozillas e-postklient, Thunderbird, var nært forestående. Dette viste seg å stemme svært godt. Nå har er den nye utgaven, Thunderbird 2, blitt sluppet på mer enn 30 språk til Windows, Linux og Mac.

Thunderbird 2 har en rekke nyheter, i tillegg til forbedringer når det gjelder sikkerhet og ytelse.

Blant nyhetene er muligheten for å organisere e-post ved å gi meldingene beskrivende tagger, for eksempel "Fra mamma" eller "Weekend-prosjekter". Dette gjør det enklere å søke etter og finne igjen meldingene. Brukerne kan ta i bruk standardtagger, slik som "Viktig", "Personlig" eller "Arbeid", eller opprette sine egne tagger. Hver melding kan utstyres med mange forskjellige tagger på en gang.

I likhet med de fleste nettlesere, tilbyr Thunderbird 2 nå historikk. Det betyr at det blir enklere for brukeren å bla fram og tilbake mellom meldinger brukeren tidligere har lest.

Søkefunksjonen gir resultater så snart brukeren begynner å skrive inn en søketerm. Søkene kan lagres som mapper, noe som gjør at søkene kan gjøres på nytt bare ved å klikke på den aktuelle mappen.

En mer komplett oversikt over nyhetene finnes her.

Thunderbird 2 kan lastes ned fra denne siden.

Til toppen