Ny tjeneste for rimeligere mobil til utlandet

En ny tjeneste fra Contopronto gjør det rimeligere å ringe med mobil til utlandet.

En ny tjeneste fra Contopronto gjør det rimeligere å ringe med mobil til utlandet.

Contopronto lanserer tjeneste som skal gi opptil 70 prosent rimeligere mobilsamtaler til utlandet i forhold til ordinære operatørene. Tjenesten er uavhengig av operatør og gir samme pris enten man har kontantkort eller abonnement.

Tjenesten går ut på at kunden bestiller en såkalt «EKKO»-telefonsamtale med en enkel SMS, og oppgir det nummeret man ønsker å ringe til. Etter noen sekunder ringer mobilen, og samtalen koples opp til mottaker.

EKKO tilbyr også rimelige samtaler mellom fasttelefoner. Ønsker kunden å ringe fra en fasttelefon, angir man også dette nummeret i SMS-meldingen. Kunden ringes da opp på fasttelefonen, og betaler enda lavere takst. Denne tjenesten kan benyttes for å ringe rimelig fra hotellrom eller telefonkiosker i utlandet.

EKKO gir ifølge Contopronto flere fordeler i forhold til telefonkort. Det bestilles og betales direkte fra mobiltelefonen, man slipper å ta vare på en lang kode, og det er ingen tilleggsavgift for å ringe fra mobilen.

For å benytte EKKO, trenger man å være registrert kunde av Contopronto og ha penger tilgjengelig på mobilkontoen. Registrering skjer på selskapets nettsted.

Klikk her for prisliste og annen informasjon om EKKO.

Til toppen