Ny toppsjef i BearingPoint

Ny toppsjef i BearingPoint

Jarle Trandokken (40) er ansatt som administrerende direktør i BearingPoint Norway, går det fram av en pressemelding. Trandokken kommer fra stillingen som administrerende direktør i CityMail Denmark. Hans oppgave er å lede satsningen for å videreutvikle BearingPoint til et av Norges fremste konsulentselskaper innen 2010.

–2008 har vært et spesielt år for BearingPoint Norge, hvor flere medarbeidere gikk til konkurrerende virksomheter i januar, men hvor våre ansatte har vist en utrolig evne til snu selskapet og komme styrket ut av en krevende situasjon, sier Peter Mockler, Europasjef i BearingPoint.

Trandokken har tidligere jobbet i CityMail Sweden. Han var ansatt i BearingPoint fra 1997 til 2002. Hans er utdannet siviløkonom med en MBA fra BI.

BearingPoint Norway rekrutterte rundt 20 medarbeidere i første halvår, og tar sikte på å ansette like mange nye i andre halvår.

Kjernekompetansen som skal dyrkes, er innen strategiske optimaliseringsprosesser og informasjonsstyring. Trandokken er sikker på at dette vil gi varig vekst.

– Vi skal rekruttere de beste hodene og tilby kundene Norges fremste effektiviseringsløsninger, sier Trandokken. – I 2010 skal vi være 85 kollegaer som omsetter for 200 millioner kroner.

Til toppen