Ny utgave av gratis kontorsystem

Star Division har kommet med en oppdatert utgave av StarOffice, en samling applikasjoner som konkurrer med blant annet Microsoft Office.

Star Division annonserte onsdag at en ny utgave av kontorstøttesuiten StarOffice er ferdig. StarOffice 5.1 er nå fritt tilgjengelig for nedlasting for ikke-kommersielle brukere. Kommersielle brukere som allerede har kjøpt StarOffice 5.0 skal automatisk motta en oppgradering.

StarOffice 5.1 har en rekke nyheter. Viktigst er kanskje bedre støtte for MS Office-dokumenter.

Men også bedre sikkerhet i forbindelse med e-post, nye diagrammer og kurver, bedre integrasjon med operativsystemene, bedre muligheter for brukertilpasning og ny StarOffice Explorer er nyheter som skal gjøre suiten verdt å oppgradere.StarOffice 5.1 finnes på engelsk, tysk, fransk og italiensk og tilgjengelig i utgaver for Windows, Linux, Solaris og OS/2. Peker til Star Divisions nedlastingssider finner du på forsiden av selskapets nettsted. Du må registrere deg får å få brukt programvaren. Installasjonsfilene er på mellom 60 og 90 MB, alt ettersom hvilken operativsystemutgave man velger.

StarOffice 5.1