BEDRIFTSTEKNOLOGI

Ny utgave av Netscape Communicator

Netscape har nå gitt ut versjon 4.06 av sin nettleser. Denne retter opp de kjente feilene forbundet med det inkluderte e-post-programmet.

Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
21. aug. 1998 - 12:34

Versjon 4.06 av Netscape Communicator retter først og fremst opp den kjente feilen i programmets e-post-del, Messenger, som har kunnet gi uvedkommende adgang til å kjøre programvare på en brukers maskin uten at brukeren er klar over dette. Selv om det ikke er blitt rapportert inn noen tilfeller av slike hendelser, anbefales det å oppgradere til den nye utgaven.

I tillegg til feilfiksen, inneholder oppgraderingen også egenskapen "Internet Keywords", som mange allerede har testet i betautgaven av versjon 4.5. Denne funksjonen lar brukere skrive inn stikkord for å søke mer effektivt etter informasjon på weben.

Også "What's related"-egenskapen fra versjon 4.5 er inkludert. Denne viser fram en oversikt over nettsteder som er relaterte til det nettstedet som for øyeblikket besøkes.

Den nye utgaven kan hentes ned fra Netscapes nettsted (se peker i margen til høyre).

Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.